Valencian maalivahti Giorgi Mamardašvili on lähellä siirtoa Liverpooliin, kertoo Sky Sports.

Liverpool on tarjonnut Georgian maajoukkuetorjujasta alustavasti 30 miljoonaa euroa ja viisi miljoonaa euroa mahdollisia bonuksia.

Mamardašvilin, 23, odotetaan jatkavan Valenciassa tämän kauden lainalla, jos siirto menee läpi.

Alun perin Liverpool ehdotti, että se hankkisi Mamardašvilin tänä kesänä ja lainaisi hänet toiseen Valioliiga-seuraan. Pelaaja haluaisi kuitenkin ensisijaisesti pelata ensi kesään saakka Valenciassa.

Liverpool etsii tulevaisuuden korvaajaa ykkösvahdilleen Alisson Beckerille, 31, jonka sopimus on voimassa vielä kolme vuotta.

Brassivahdin kirittäjä Caoimhín Kelleher, 25, on esiintynyt hyvin pelaamissaan otteluissa. Irlannin maajoukkuevahti on kuitenkin sanonut haluavansa enemmän vastuuta, eikä hänen odoteta uusivan ensi kesänä päättyvää sopimustaan.

Mamardašvili on edustanut Valenciaa kolme vuotta pelaten 101 ottelua, joissa hän on päästänyt yhteensä 114 maalia ja pitänyt 31 nollapeliä.

Lyall Thomas

@SkySportsLyall
#Liverpool are closing in on the signing of Giorgi Mamardashvili from #Valencia. Likely to stay on loan at the Spanish club. More on @SkySportsNews and here: skysports.com/football/live-… #lfc

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS