Manchester City ratkaisi pelin neljässä minuutissa kotona Ipswich Townia vastaan. Cityzens nappasi pisteet kotonaan sarjanousijalta 4-1-lukemin.

Ipswich sai ottelu lentävän alun, kun Sammy Szmodics pääsi viemään vieraat johtoasemaan jo seitsemännellä minuutilla. Pian seurasi Tractor Boysille synkät neljä minuuttia.

Ensin 10. minuutilla Leif Davisin rike johti rangaistuspotkuun, josta Erling Haaland sijoitti pelin tasoihin. Vain pari minuuttia myöhemmin Ipswich-vahti Arijanet Muric menetti pallon kohtalokkaasti omalla maalialueellaan Savinhon prässin alla. Seurauksensa Kevin De Bruyne pääsi sijoittamaan pallon tyhjään maaliin.

City osui heti perään kolmannen kerran. De Bruyne tarjoili syötön ja Haaland chippasi pallon Muricin selän taakse päivän toisella osumallaan.

Haaland kruunasi vielä loppuhetkillä iltapäivänsä hattutemppuun sijoittamalla boksin takaa tarkan vedon etukulmasta sisään. Näin City nappasi pisteet kolmen maalin erolla luvuin 4-1.

Pohjois-Lontoossa puolestaan Tottenham murskasi kotonaan Evertonin 4-0-numeroin. Son-Heung Min oli Spursin tehomies kahdella osumallaan. Muut maalit merkittiin Yves Bissoumalle ja Cristian Romerolle.

West Ham taas onnistui nappaamaan Lontoon paikalliskamppailussa ensimmäisen voittonsa uuden päävalmentajansa Julen Lopeteguin peräsimessä. Crystal Palace kaatui vieraissa 2-0-lukemin Tomas Soucekin ja Jarrod Bowenin maaleilla.