Brightonin päävalmentaja Fabien Hürzeler tulistui tiistaina taklauksesta, joka päätti joukkueen uuden keskikenttäpelaajan Matt O’Rileyn debyytin.

O’Riley, 23, siirtyi Brightoniin maanantaina Celticistä noin 30 miljoonalla eurolla ja nousi suoraan avaukseen, kun Albion isännöi Ykkösliigan Crawley Townia liigacupissa tiistaina.

Tanskan maajoukkuepelaaja ehti kuitenkin olla kentällä vain kuusi minuuttia, kunnes Crawleyn kapteeni Jay Williams taklasi häntä törkeästi. O’Riley oli talutettava kentältä kahden henkilön avulla, mutta Williams ei saanut tilanteesta edes keltaista korttia.

Hürzeler sanoi pelin jälkeen, että O’Rileyn tilanne ”ei näytä hyvältä”.

– Noin ei voi taklata. Tuollaisella taklauksella ottaa riskin toisen pelaajan loukkaantumisesta, sanoi saksalaisvalmentaja BBC:n mukaan.

Brightonin kannattajat buuasivat Williamsille läpi ottelun, kunnes hän tuli vaihtoon. Ottelun loppuhetkillä Crawleyn Jack Roles sai suoran punaisen kortin rikottuaan Yasin Ayaria.

Vieraiden päävalmentaja Scott Lindsey pahoitteli pelin jälkeen Williamsin taklausta.

– Ehkä olimme hieman liian aggressiivisia, ehkä se meni tuomarilta ohi. Haluan pyytää anteeksi.

– En halua kenenkään loukkaantuvan. Olemme molemmat intohimoisia joukkueita ja toivotamme Brightonille kaikkea hyvää seuraavalla kierroksella.

Brighton voitti Crawleyn 4-0.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS