Brentford on hyväksynyt Al-Ahlin 47.6 miljoonan euron tarjouksen hyökkääjä Ivan Toneysta, kertovat Sky Sports ja Athletic.

Toney, 28, on päässyt henkilökohtaisista ehdoistaan sopuun ja hän osallistuu lähitunteina saudiseuran lääkärintarkastukseen Lontoossa.

Al-Ahli on myös päässyt Napolin kanssa sopuun Victor Osimhenin siirrosta, mutta nigerialaishyökkääjä haluaisi tiettävästi jatkaa uraansa Euroopassa.

Osimhen, 25, on viimeisimpien tietojen mukaan myös Chelsean kiikarissa, mutta lontoolaiset eivät luultavasti pysty kilpailemaan taloudellisesti Al-Ahlin tarjoamien ehtojen kanssa.

Vielä ei ole tiedossa, onko Al-Ahli valmis hankkimaan sekä Toneyn että Osimhenin. Euroopan huippusarjoissa siirtoikkuna menee kiinni tänään, perjantaina, mutta Saudi-Arabiassa siirtoaikaa on jäljellä lokakuun 6. päivään asti.

Toney on ollut useiden suurseurojen kiikarissa tehtailtuaan toissa kaudella 20 maalia Valioliigassa. Englannin maajoukkuekärki määrättiin kuitenkin keväällä 2023 kahdeksan kuukauden pelikieltoon vedonlyöntirikkomuksista.

Viime kaudella Toney ehti pelata Brentfordissa 17 ottelua ja viimeistellä niissä neljä osumaa. Hänet valittiin Englannin EM-kisajoukkueeseen, mutta ensi kuun maaotteluihin kutsua ei kuulunut.

Toney on ollut toistaiseksi sivussa kaikista Brentfordin tämän kauden otteluista siirtospekulaatioiden takia. Hänen sopimuksensa Brentfordin kanssa on voimassa enää tämän kauden. Käytännössä seuran on siis pakko luopua hänestä tänä kesänä, jos se haluaa siirtokorvauksen – olettaen, että uutta diiliä ei synny.

Kaikkiaan Toney on pelannut Brentfordissa 141 ottelua tehden niissä 72 maalia ja syöttäen 23.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
BREAKING: Al Ahli have agreed a £40m deal with Brentford to sign Ivan Toney 🚨

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS