Manchester City jatkaa hienoa alkukauttaan. Manchester City voitti lauantai-iltana West Hamin Lontoossa 3-1.

Erling Haaland iski kaikki Manchester Cityn kolme maalia. Haaland on tehnyt kolmeen valioliigaotteluun seitsemän maalia. Haaland iski myös viime kierroksella hattutempun Ipswichin verkkoon.

Haaland vei Manchester Cityn johtoon 10. minuutilla. West Ham nousi hetkeä myöhemmin tasoihin, kun pallo kimposi Rúben Diasin kautta Manchester Cityn maaliin. Haaland iski ottelun voittomaalin puolen tunnin pelin jälkeen ja kaunisteli loppuluvut 3-1:een kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä.

Manchester City on voittanut kaikki kolme sarjaotteluaan ja johtaa Valioliigaa. Liverpoolilla on sunnuntaina mahdollisuus nousta tasapisteisiin voittamalla Manchester Unitedin.

Evertonin painajaismainen alkukausi sai jatkoa – uskomaton sulaminen loppuhetkillä