Evertonin alkukausi on ollut yhtä painajaista.

Kolmesta ottelusta tuloksena on yhtä monta tappiota ja Valioliigan jumbosija.

Lauantaina Everton oli kiinni kauden ensimmäisessä voitossa, kun se johti Bournemouthia kahdella maalilla vain muutama minuutti ennen täyttä aikaa. Bournemouth iski ottelun loppuhetkillä kolme maalia ja nappasi täyden pistepotin mukaansa Goodison Parkilta maalein 3-2.

Everton-luotsi Sean Dychen mielestä joukkue luovutti lisäajalla.

– Teimme niin paljon oikeita asioita ennen kuin Bournemouth teki ensimmäisen maalinsa. Mielestäni heillä oli vain yksi veto maalia kohti sitä ennen. Pelin olisi pitänyt olla jo ratkennut. Päästimme yhden maalin ja sitten heitimme koko ottelun pois käsistämme. En voi selittää tätä. Bournemouth vyöryi jatkuvasti ylöspäin ja sai lopulta palkintonsa. Valioliigassa sinun on pelattava viimeiselle sekunnille saakka, mutta emme tehneet niin.

– Emme pystyneet hoitamaan boksiin tulleita keskityksiä. Nämä ovat simppeleitä asioita. Tämä on kolmas peli, jonka olemme heittäneet käsistämme tällä kaudella. Tällä tasolla sinun on pistettävä peli pakettiin. Kaikki odotti muiden hoitavan tilanteet ja silloin olet ongelmissa. Sen näki, miten kehonkielemme muuttui.

Everton kohtaa maajoukkuetauon jälkeen vieraskentällä Aston Villan.

LUE MYÖS