Valioliigassa pelattiin lauantaina alkuillasta neljä ottelua.

Aston Villa haki vierasvoiton Leicesteristä. Unai Emeryn miehistö nappasi täyden pistepotin mukaansa maalein 2-1. Amadou Onana ja Jhon Durán vastasivat vieraiden maaleista. Facundo Buonanotte viimeisteli Leicesterin ainokaisen.

Everton oli napata kauden avausvoittonsa kohdattuaan Bournemouthin. Michael Keane ja Dominic Calvert-Lewin onnistuivat maalinteossa ja Everton johti ottelua 2-0 vielä muutama minuutti ennen täyttä aikaa. Antoine Semenyo ja Lewis Cook toivat Bournemouthin loppuhetkillä tasoihin. Kirsikaksi kakun päälle Luis Sinisterra iski Bournemouthin voittomaalin 96. minuutilla.

Ivan Toneyn Saudi-Arabiaan myynyt Brentford voitti Southamptonin tyylipuhtaasti 3-1. Bryan Mbeumo oli isäntien sankari iskettyään kaksi maalia.

Ipswich ja Fulham päätyivät 1-1-tasapeliin. Samoihin loppulukemiin päädyttiin myös Nottingham Forestin ja Wolverhamptonin välisessä ottelussa.

Lauantai-iltana pelataan yksi valioliigaottelu. West Ham isännöi Manchester Cityä klo 19.30 alkavassa ottelussa.