Arsenal ja Brighton päätyivät 1-1-tasapeliin lauantaina Valioliigassa.

Kyseessä oli kummallekin joukkueelle kauden ensimmäinen pistemenetys.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 38. minuutilla. Kai Havertz pelattiin läpi. Havertz nosti pallon komeasti ohi vastaan tulleen Brighton-vahti Bart Vergbruggenin. 1-0. Arsenal siirtyi tauolle johtoasemassa, mutta lontoolaisten toinen jakso meni penkin alle.

Declan Rice sai toisen keltaisen kortin heti toisen jakson alussa ja Arsenalin avainpelaaja ajettiin pukusuojiin. Rice näytti siirtävän palloa juuri ennen kuin Brightonin Joël Veltman antoi vapaapotkun. Veltman yritti potkaista palloa, mutta osuikin Riceä jaloille. Tuloksena Ricelle toinen keltainen kortti ja Brighton pääsi pelaamaan miesylivoimalla käytännössä koko toisen jakson.

João Pedro toi Brightonin tasoihin 58. minuutilla. David Raya venyi komeaan torjuntaan, mutta Pedro iski irtopallon varmasti verkon perukoille.