James Ward-Prowse siirtyy West Hamista lainalle Nottingham Forestiin. 29-vuotiaan keskikenttäpelaajan sopimus kattaa tämän kauden.

Ward-Prowse on Valioligassa kokenut pelimies. Keskikenttäpelaaja on pelannut toistaiseksi 381 ottelua Englannin pääsarjatasolla.

Ward-Prowse teki viime kaudella West Hamissa 37 valioliigaotteluun seitsemän maalia ja keräsi saman verran maalisyöttöjä. Englantilaistaituri syötti myös neljä osumaa Eurooppa-liigassa.

Ward-Prowse edusti ennen viime kesän siirtoaan West Hamiin kasvattajaseuraansa Southamptonia 410 ottelussa. Viimeinen kausi Pyhimyksissä tuotti yhdeksän maalia ja neljä maalisyöttöä kaudella 2022-2023.

Ward-Prowsen vyöltä löytyy myös 11 ottelua Englannin maajoukkueessa.

Nottingham Forest

@NFFC
We are delighted to announce the loan signing of James Ward-Prowse ✍️

– Jokainen on Valioliigassa tietoinen Jamesin lahjoista. Häneltä löytyy myös vahvoja johtajuustaitoja ja henkilökohtaisia kykyjä. Hän on pelaaja, jonka olen tuntenut pitkään ja heti kun mahdollisuus tuli, Nuno ja omistajamme liikkuivat nopeasti, Nottinghamin jalkapallojohtaja Ross Wilson kommentoi siirtoa.

Nottingham vahvistui perjantaina myös uudella puolustajalla. Benfican brasilialaistoppari Morato saapuu Valioliigaan 15 miljoonan euron arvoisessa kaupassa viisivuotisella sopimuksella.

Morato, 23, pelasi kolmen vuoden aikana 86 ottelua Benfican edustusjoukkueessa.

Forestin maalivahdeista Matt Turner siirtyy kauden mittaiselle lainalle Crystal Palaceen.

Nottingham Forest

@NFFC
Matt Turner has completed a loan move to @CPFC.

Wishing you well, Matt! 🤝

Nottingham Forest

@NFFC
Our new #️⃣4️⃣.

Welcome to Nottingham Forest, Morato ✍️

LUE MYÖS!