Valioliigassa pelattiin sunnuntai-iltapäivänä kaksi ottelua.

Chelsea ja Crystal Palace iskivät yhteen Lontoon paikalliskamppailussa. Newcastle sen sijaan isännöi Tottenhamia St. James Parkilla.

Chelsean ja Crystal Palacen välinen ottelu päättyi lopulta pistejakoon.

Chelsea siirtyi johtoon avausjakson puolivälissä. Chelsea lähti nopeaan hyökkäykseen ja pallo pelattiin boksissa Cole Palmerille, joka siirsi pelivälineen tyhjän maalin edessä olleelle Nicolas Jacksonille. Jackson iski alkukauden toisen maalinsa. Crystal Palace nousi tasoihin toisen jakson alussa. Eberechi Eze sai pallon itselleen boksin ulkopuolella ja laukoi sen tarkasti takakulmaan. 1-1.

Newcastle voitti Tottenhamin lopulta maalein 2-1. Harvey Barnes vei Newcastlen johtoon avausjaksolla. Tottenham nousi onnekkaasti tasoihin 56. minuutilla, kun Dan Burn ohjasi maalin edustalta pallon omaan maaliin. Ottelun voittomaali nähtiin noin vartti ennen loppua. Newcastle pääsi nopeaan vastahyökkäykseen. Jacob Murphy juoksi boksiin, syötti pallon Alexander Isakille ja ruotsalaiskärki laukoi pelivälineen tyhjään maaliin.

Valioliigakierros huipentuu Manchester Unitedin ja Liverpoolin kohtaamiseen. Ottelu käynnistyy sunnuntaina klo 18.00.