Erik ten Hag uskoo Manuel Ugarten tarvitsevan aikaa sopeutua Manchester Unitedin joukkueeseen. PSG:stä 50 miljoonalla eurolla hankittua keskikentän värväystä ei ehditty vielä rekisteröidä sunnuntain kotiotteluun Liverpoolia vastaan.

Ugarte, 23, esiteltiin Old Traffordilla ennen sunnuntain kamppailua. Uruguaylainen sai kuitenkin seurata katsomosta, kun Man United hävisi arkkiviholliselleen rumin 0-3-lukemin. Seuran kesän hankinnoista Joshua Zirkzee, Matthijs de Ligt ja Noussair Mazraoui avasivat kotijoukkueen kannalta hirvittävässä näytöksessä.

Kolmikosta Zirkzeelle ja de Ligtille kyseessä oli ensimmäinen ottelu Unitedin avauskokoonpanossa. Kolmantena muutoksena Alejandro Garnacho nostettiin aloittavaan kokoonpanoon Amad Diallon tilalle.

Ten Hag vaatii, ettei häneltä pyydettäisi taikatemppuja joukkueen kurssin kääntämiseen. Jokaisen pelaajan sisäänajo vie hollantilaisen mukaan aikansa.

– En ole Harry Potter. Teidän on ymmärrettävä se. Tämä oli kolmelle pelaajalle kauden ensimmäinen ottelu avauksessa, ten Hag kommentoi lehdistötilaisuudessa.

– Manuel Ugarte ei pelannut vielä minuuttiakaan. Hänen täytyy kohentaa pelikuntoaan. Sitten meidän täytyy ajaa hänet sisään joukkueeseen. Olen varma, että hän vahvistaa joukkuettamme. Se voi viedä muutaman viikon, ehkä jopa kuukauden. Se on sama juttu monen pelaajan kohdalla.

Manchester United on kerännyt ensimmäisestä kolmesta valioliigaottelustaan vain kolme pistettä. Avauskierroksen Fulham-voittoa on seurannut kaksi tappiota Brightonille ja Liverpoolille.

United palaa maajoukkuetauolta vierasottelulla Southamptonia vastaan syyskuun 14. päivä.

LUE MYÖS!