Liverpool-legenda Jamie Carragher uskoo, että laitahyökkääjä Mohamed Salah jatkaa seurassa vielä tämän kauden jälkeen.

Salahin, 32, tulevaisuus nousi jälleen tapetille viime viikonloppuna, kun Liverpool oli voittanut Manchester Unitedin vieraissa 3-0. Egyptiläistähti syötti vierasjoukkueen kaksi ensimmäistä maalia ja teki itse viimeisen.

Ottelun jälkeen Salah sanoi, että tämä on hänen ”viimeinen vuotensa” Liverpoolissa. Tähtihyökkääjä viittasi mitä ilmeisimmin sopimustilanteeseensa, sillä hänen diilinsä päättyy ensi kesänä.

– Haluan vain nauttia, enkä halua ajatella sitä. Minusta tuntuu, että olen vapaa pelaamaan jalkapalloa ja sitten näemme, mitä tapahtuu ensi vuonna, sanoi Salah.

– Kukaan seurassa ei ole puhunut minulle sopimuksista, joten ajattelin vain: ”Hyvä on, pelaan viimeisen kauteni” ja katson, mitä kauden lopussa tapahtuu.

– Se ei ole minusta kiinni, mutta kukaan ei ole puhunut minulle sopimuksesta seuran kanssa. Katsotaan.

Carragherin kommentit

Salahia on siirtohuhuissa viety Saudi-Arabian liigaan, jossa hän voisi tienata entistä isompia summia. Carragherin mukaan egyptiläistähti on yhä sillä tasolla, että hänen lahjansa menisivät hukkaan Lähi-idässä.

– En usko, että ensi kaudella on luvassa sauditilanne. Hän on liian hyvä. Hän pelaa maailman parhaassa liigassa, yhdessä maailman suurimmista seuroista, kommentoi Carragher Sky Sportsilla.

– Hän on kauden tai kahden kuluttua Kenny Dalglishin ja Steven Gerrardin rinnalla Liverpoolin parhaiden pelaajien joukossa. Hän on ehkä paras laituri, jonka olemme nähneet Valioliigassa, vaikkei hän ehkä olekaan saanut niitä mitaleita, joita jotkut muut ovat saaneet.

– Totta kai hänestä pitää taistella. Kyse ei ole pelkästään rahasta. Kyse ei ole siitä, mitä olet tehnyt menneisyydessä, vaan siitä, mitä teet tulevaisuudessa. Kolmekymppisenä ei enää pysty samaan kuin ennen, mutta hän saattaa olla erilainen.

– Totta kai Liverpool haluaa pitää hänet ja Virgil van Dijkin, mutta kyse on todennäköisesti palkasta. Jatkavatko he edelleen samoilla palkoilla, koska ovatko he kahden tai kolmen päästä vielä samalla tasolla? Se on se keskustelu, joka käydään.

– Olisin hyvin yllättynyt, jos Salah ei pelaisi Liverpoolissa ensi kaudella, koska uskon, että hän haluaa rikkoa kaikki seuran historian ennätykset.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
"He's too good a player"

Jamie Carragher doesn't think Mo Salah will be moving to the Saudi Pro League next season ❌

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS