Lyonin laitahyökkääjän Ernest Nuamahin siirto Fulhamiin kaatui, koska pelaaja katosi mitään sanomatta lääkärintarkastuksestaan, kertoo L’Équipe.

Seurat olivat jo päässeet sopuun 19 miljoonan euron siirtokorvauksesta, ja Fulham lähetti siirtoikkunan loppusuoralla henkilökuntansa Ranskaan suorittamaan lääkärintarkastusta ja sinetöimään diilin.

Ghanalaishyökkääjä oli kuitenkin silmin nähden todella surullinen koko päivän ja murtui lääkärintarkastuksessaan kyyneliin.

L’Équipen mukaan Nuamah, 20, sai tänä kesänä useita rahakkaita tarjouksia Saudi-Arabiasta ja Englannista, mutta hän hylkäsi ne kaikki jäädäkseen Lyoniin.

Nuamah koki, että Lyon yritti painostaa hänet siirtymään vasten tahtoaan. Lopulta tilanne päättyi siten, että pelaaja jätti lääkärintarkastuksensa kesken ja katosi paikalta sanomatta mitään kellekään, edes omalle seurueelleen.

Lyonin omistaja John Textor esitti pahoittelunsa Nuamahille ja vakuutti, että ghanalaishyökkääjä kuuluu seuran suunnitelmiin. Osapuolten välit ovat sittemmin leppyneet.

LUE MYÖS