Crystal Palacen kesän siirtoikkuna oli varsin vauhdikas. 

Crystal Palace myi Michael Olisen 53 miljoonalla eurolla Bayern Müncheniin. Joachim Andersen lähti 30 miljoonalla eurolla Fulhamiin.

Lisäksi muun muassa Newcastle oli koko kesän Marc Guéhin kintereillä, mutta Crystal Palace piti kiinni ykköstopparistaan.

Crystal Palacen toimitusjohtaja Steve Parish kertoi Sky Sportsin haastattelussa yllättyneensä siitä, ettei Englannin EM-kisajoukkueessa mukana ollut Eberechi Eze herättänyt juurikaan kiinnostusta siirtomarkkinoilla.

– Olin seuran näkökulmasta todella huolissani siitä, että menettäisimme Olisen ja Ezen samassa siirtoikkunassa. Eze ei kuitenkaan herättänyt niin paljon kiinnostusta kuin odotimme. Olin kuin puulla päähän lyöty. Olin ymmälläni, koska puhumme loistavasta pelaajasta ja ihmisestä.

– Mielestäni siirtoikkuna ei mennyt niin kuin ennakoimme. Ehkä aluksi pidimme todennäköisempänä sitä, että Guéhi lähtee ja pidämme kiinni Joachim Andersenista. Hyväksyimme tarjouksen Andersenista ja sen jälkeen olisi ollut todella vaikeaa hyväksyä tarjous toisestakin avauksen topparista. En sano, etteikö se olisi voinut tapahtua tiettyyn hintaan, mutta sitten Chadi Riad loukkaantui. Sen myötä oli mahdotonta ajatella Guéhin myymistä.

Parish tiedostaa joidenkin pelaajien pitävän Crystal Palacea välipysäkkinä matkalla suurempiin ympyröihin.

– Haluamme pelata Mestarien liigassa. Fakta on se, ettemme tällä hetkellä pelaa siellä. Pelaajat haluavat päästä sinne ja kunnioitamme sitä. Kunnioitamme myös sitä faktaa, että joskus olemme pelaajille välipysäkki matkalla Mestarien liigaan.

LUE MYÖS