Galatasaray on kiinnostunut Manchester Unitedin keskikenttäpelaajasta Casemirosta, kertoo ESPN.

Istanbulin suurseura etsii vahvistusta keskikentälleen, ja Casemiro, 32, on sen ehdokaslistalla. Turkissa siirtoikkuna menee kiinni vasta 13. syyskuuta.

Valioliigan siirtoikkuna sulkeutui jo viime viikon perjantaina, joten Unitedilla ei olisi mahdollisuutta hankkia Casemirolle korvaajaa, ellei kyseessä olisi sopimukseton pelaaja.

Manchester United hankki siirtoikkunan loppusuoralla Manuel Ugarten PSG:stä 50 miljoonalla eurolla. Uruguayn maajoukkuepelaaja pelaa samalla paikalla kuin Casemiro, mutta manageri Erik ten Hag on sanonut, että Ugarten, 23, sopeutuminen ja pelikuntoon pääseminen voi viedä ”viikkoja, jopa kuukausia”.

ESPN:n tietojen mukaan United on ollut koko kesän valmis kuuntelemaan tarjouksia Casemirosta. Häntä kohtaan on ollut tiettävästi kiinnostusta Saudi-Arabiasta, mutta konkreettisia neuvotteluja ei ole ollut.

Casemiro siirtyi Unitediin kaksi vuotta sitten Real Madridista yli 70 miljoonalla eurolla, ja hänen sopimustaan on jäljellä vielä kaksi vuotta. Diili sisältää myös jatko-option yhdestä lisäkaudesta.

Brassikonkari tienaa Old Traffordilla yli 350 000 euroa viikossa, mikä voi osoittautua ongelmaksi Galatasaraylle. Lainapesti on yksi mahdollisuus, mutta siinä tapauksessa turkkilaisseura pyytäisi todennäköisesti Unitedia kattamaan osan Casemiron palkkakuluista.

Rob Dawson

@RobDawsonESPN
Galatasaray want a midfielder before their transfer window closes and Casemiro is on their shortlist. Man United would consider a deal if the right offer was made but wages a stumbling block. Still has two years left on his contract at Old Trafford.
espn.co.uk/football/story…
espn.co.uk

Source: Galatasaray eye Man United's Casemiro

Galatasaray are considering a move from Manchester United midfielder Casemiro, a source has told ESPN.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS