Chelsea on jättänyt hyökkäävän keskikenttäpelaajansa Cole Palmerin sivuun Konferenssiliigan liigavaiheen joukkueestaan.

Athleticin mukaan lontoolaisseura yrittää näin säädellä tähtipelaajansa kuormitusta, kun joukkue osallistuu tällä kaudella viiteen eri kilpailuun. Valioliigan, FA Cupin, liigacupin ja Konferenssiliigan lisäksi Chelsea pelaa ensi kesänä FIFA:n uudistetussa seurajoukkueiden MM-turnauksessa, joka on laajennettu 32 seuran kilpailuksi.

Samasta syystä Konferenssiliigasta sivuun on jätetty myös toppari Wesley Fofana ja keskikenttäpelaaja Roméo Lavia, jotka kärsivät viime kaudella vakavista loukkaantumisista.

Muita merkittäviä poissaolijoita ovat Ben Chilwell ja David Datro Fofana, joille Chelsea yrittää vielä löytää ostajia tai lainaseuroja sarjoista, joissa siirtoikkuna on yhä auki.

Chelsea voi keväällä nimetä uuden ryhmän Konferenssiliigaan, jos se selviää liigavaiheesta jatkoon.

Palmer, 22, siirtyi Chelseaan viime kesänä Manchester Citystä 47 miljoonalla eurolla ja säkenöi debyyttikaudellaan Stamford Bridgellä. Hän tehtaili 45 otteluun 25 osumaa ja 15 maalisyöttöä, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Kauden päätteeksi Palmer valittiin Chelsean parhaaksi pelaajaksi, ja hän sai kutsun Englannin EM-kisajoukkueeseen. Palmer on aloittanut myös kuluvan sesongin tehokkaasti, mutta hän vetäytyi tällä viikolla Englannin joukkueesta kuntouttaakseen itseään maajoukkuetauon ajan Chelsean hoivissa.

Kesän siirtomarkkinoilta haalitut Pedro Neto, João Félix ja Jadon Sancho on nimetty Chelsean Konferenssiliigan joukkueeseen. Myös kapteeni Reece James on mukana, vaikka hän on kärsinyt toistuvasti loukkaantumisista.

Chelsea pelaa Konferenssiliigan liigavaiheessa Gentiä, Heidenheimia, Astanaa, Shamrock Roversia, Panathinaikosia ja Noahia vastaan. Lontoolaiset eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet yhtäkään tulevista vastustajistaan virallisissa otteluissa.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Our squad for the next stage of the #UECL! 📋

Read more: 👉 bit.ly/3zf70ne

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS