Chelsean puolustaja Marc Cucurella sanoo, että Manchester Cityn Erling Haaland suutahti hänen laulustaan EM-kisojen kultajuhlissa.

Cucurellan, 26, Espanja voitti EM-kultaa tämän kesän turnauksessa. Chelsea-pakki pääsi voitonjuhlissa hoilaamaan laulua, jonka Brightonin kannattajat kehittelivät hänen kunniakseen puolustajan pelatessa vielä Albionissa.

Laulussa laetaan, että Cucurella syö paellaa, juo estrellaa, ja ”Haalandin on paras vapista, koska Cucurella on tulossa”.

– Se sai myös Englannissa paljon huomiota, ja tällaisia juttuja sattuu. Olen sitä mieltä, että jos jostain ihmisestä lauletaan laulua, niin se johtuu siitä, että on huippupelaaja tai maailmantähti. Tuntemattoman pelaajan nimeä ei käytettäisi, sanoi Cucurella EFE:n haastattelussa.

Cucurella ja Haaland olivat vastakkain heti Valioliigan avauskierroksella. Norjalaistähti vei pidemmän korren ja vastasi joukkueensa avausmaalista Cityn 2-0-voitossa.

Haalandilta kysyttiin ottelun jälkeen Cucurellan laulusta Viaplayn haastattelussa.

– Hän on hauska mies. Viime kaudella hän pyysi paitaani ja tänä kesänä hän laulaa minusta laulun.

Cucurellan mielestä laulu sai tarpeettoman ison huomion. Espanjalaispakin joukkuekaveri, Cityn ex-pelaaja Cole Palmer toimi välikätenä tapauksen selvittelyssä.

– Kaikki ovat tyytyväisiä, kun hän teki maalin ja minä olen vieläkin iloinen siitä, että voitin EM-kisat. Tekisin sen uudestaankin. Tällaisia juttuja sattuu, ei siinä muuta.

– Englannissa se otettiin hieman irti asiayhteydestä, enkä usko, että hän (Haaland) ymmärsi sitä. Hän luki, mitä he sanoivat, ja otti sen hieman henkilökohtaisesti. Nykyään ihmiset ottavat asiat hyvin henkilökohtaisesti, mutta sitten heillä oli joku palkintotilaisuus, ja kollegani Palmer kysyi häneltä minusta, ja se oli siinä.

Linkki Instagramiin.

LUE MYÖS