Manchester Cityn laitapuolustaja Kyle Walker sanoo, että Englannin väliaikaisvalmentaja Lee Carsley teki oikein jättäessään hänet sivuun syyskuun otteluista.

Walker, 34, on pelannut urallaan 90 A-maaottelua ja lukeutunut viime vuosina Englannin ehdottomiin luottopelaajiin. Kesän EM-kisoissa hän pelasi täydet minuutit jokaisessa ottelussa, kun Englanti ylsi hopealle.

Turnauksen jälkeen Walker pääsi pidemmälle lomalle ja palasi Cityn harjoitusvahvuuteen joitain muita myöhemmin. Alkaneella kaudella hän on päässyt manchesterilaisten riveissä kentälle vain yhdessä ottelussa ja siinäkin vain parin minuutin ajaksi.

Carsley perusteli Walkerin puuttumista joukkueen julkistamisen yhteydessä juurikin sillä, että konkaripakki ei ole pelannut viime aikoina. Väliaikaisvalmentaja sanoi tarvitsevansa huippukuntoisia pelaajia, ja Walker ymmärtää päätöksen.

– Uuden valmentajan ja kaiken sellaisen myötä osaa odottaa muutamia muutoksia. Se on tietenkin pettymys, koska oman maan edustaminen on aina kaikkein hienointa, varsinkin Englannissa, kun meillä menee niin hyvin. Mutta en ole pelannut yhtään minuuttia tällä kaudella, joten se on otettava vastaan, sanoi Walker BBC:n podcastissaan.

– Hän (Carsley) oli todella mukava, hän soitti minulle pari tuntia ennen joukkueen julkistamista ja me vain keskustelimme. Sanoin hänelle, että minulle on tulossa 91:s ottelu, haluan olla mukana.

– Valinnat määräytyvät suoritusten ja ansioiden perusteella, joten uskon, että se on oikea päätös häneltä. Minun täytyy vain varmistaa lähitulevaisuudessa, että todistan hänen olleen hieman väärässä.

Englanti pelaa Kansojen liigassa lauantaina Irlannin vieraana ja isännöi tiistaina Suomea.

LUE MYÖS:

BBC 5 Live Sport

@5liveSport
Kyle Walker speaks about his recent omission from Lee Carsley's England squad

🎧 Subscribe to 'You'll Never Beat Kyle Walker' on BBC Sounds to hear more in next week's episode 📱 bbc.co.uk/sounds/brand/p…

#bbcfootball #threelions #nationsleague

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS