Manchester Unitedin alkukausi on ollut huono.

Kolmesta sarjaottelusta tuloksena on yksi voitto, kaksi tappiota ja sarjataulukon 14. sija. Manchester City ja Liverpool ovat karanneet kuuden pisteen päähän Manchester Unitedista.

Pelaajaurallaan neljän vuoden ajan Manchester Unitedia edustanut Teddy Sheringham kokee, ettei Erik ten Hag ole tarpeeksi hyvä valmentaja Manchester Unitedille. Sheringham voitti aikoinaan historiallisen triplamestaruuden Manchester Unitedissa.

– Kun sijoitut kahdeksanneksi Valioliigassa, on selvää, ettet ole tarpeeksi hyvä Manchester Unitediin. Se on sillä selvä. Katsot, miten epätasaisesti joukkue pelasi viime kaudella ja sama on jatkunut tällä kaudella kolmessa ensimmäisessä ottelussa… voit nähdä, ettei siihen ole tullut minkäänlaista muutosta, Sheringham totesi Mirrorille.

Sheringham uskoo ten Hagin saavan potkut jouluun mennessä.

– Ei ole kivaa sanoa, että joidenkin ihmisten ei pitäisi olla tietyissä pesteissä, mutta ten Hagin ei pitäisi valmentaa Manchester Unitedia. Hän ei ole tarpeeksi hyvä Manchester Unitedille. Seura on tippunut jopa odotusarvojen alle. On vain väärin uskoa, että on ihan ok sijoittua kahdeksanneksi. Uskonko ten Hagin valmentavan kauden loppuun? En. Uskon hänen saavan potkut jouluun mennessä.

LUE MYÖS