Chelsean entinen keskikenttäpelaaja Conor Gallagher sanoo, että hän ei kanna kasvattajaseuralleen kaunaa lähdöstään.

Gallagher, 24, liittyi Chelsean riveihin kuusivuotiaana ja kävi kasvamassa arvoa lainapesteillä, kunnes teki läpimurtonsa edustusjoukkueessa. Pelejä kertyi sinipaitojen ykkösmiehistössä kaikkiaan 95 kappaletta, ja siinä sivussa Gallagherista tuli Englannin maajoukkuepelaaja.

Oma kasvatti oli kannattajien suuressa suosiossa ja pelasi viime kaudella usein kapteenina, kun Reece James oli loukkaatuneena sivussa. Chelsea tarvitsi kuitenkin kesällä pelaajamyyntejä, ja omien kasvattien myynnit lasketaan puhtaaksi voitoksi.

Lehtitietojen mukaan Chelsea teki kyllä Gallagherille useamman jatkosopimustarjouksen, mutta ne olivat vain kahden vuoden diilejä jatko-optiolla, eikä se miellyttänyt häntä. Gallagherin sopimus olisi päättynyt ensi kesänä, joten seura päätti myydä hänet.

Gallagher eristettiin muiden ylimääräiseksi katsottujen pelaajien tapaan ykkösjoukkueen treeneistä. Lopulta siirto Atlético Madridiin toteutui 42 miljoonalla eurolla.

– Mielestäni viime kaudella minulla oli hyvä kausi Chelsean kanssa, ja sen näki siitä, että (päävalmentaja Mauricio) Pochettino peluutti minua joka pelissä ja osoitti luottamuksensa minuun, sanoi Gallagher Athleticin mukaan.

– Chelsea tekee omat päätöksensä, ja se on hankkinut huippupelaajia pitkillä sopimuksilla. Minun kohdallani tilanne ei ollut sama, mutta loppujen lopuksi se, mitä tapahtui, on kaikkien kannalta hyvä, joten kaikki ovat tyytyväisiä.

– Rehellisesti sanottuna Chelseasta minulla on vain hyvää sanottavaa. Jätän Chelsean todella erityisten muistojen kera. Unelmani toteutui. Olen siis hyvin onnekas.

LUE MYÖS