Chelsea palkkasi kesällä Enzo Marescan uudeksi päävalmentajakseen.

Maresca valmensi viime kaudella Leicesteriä ja nosti seuran takaisin Valioliigaan. 

Chelsean omistava Todd Boehly on vaihtanut valmentajia oikein urakalla kahden vuoden aikana. Thomas Tuchel, Graham Potter, Frank Lampard ja Mauricio Pochettino ovat toimineet Chelsean päävalmentajan pestissä Boehlyn alaisuudessa.

Kesällä Espanjan kanssa Euroopan mestaruuden voittanut Chelsea-puolustaja Marc Cucurella toivoo seurajohdon antavan joukkueelle ja valmennusjohdolle aikaa. Cucurella tiedostaa, miten tärkeään asemaan seuran sisäinen stabiilius voi nousta.

– Olen onnellinen. Mielestäni valmentajamme on todella hyvä. Hänellä on todella selvät ideat. Viime vuosina meillä on ollut useita eri valmentajia. Katsotaan, jos nyt saisimme hieman stabiiliutta. Valmentajan on tuotava ideansa pelaajille. Tarvitsemme stabiiliutta. Meillä on todella laadukkaita pelaajia ja toivottavasti seura on kärsivällinen. Tarvitsemme sitä ja rauhallisuutta, jotta asiat voi mennä hyvin. Meillä on tarpeeksi laatua, mutta pelaajille ja valmentajille on annettava tasapainoa, jotta voimme saavuttaa jotain tärkeää, Cucurella totesi EFE:lle.

EFE tiedusteli Cucurellalta, onko Chelseassa haastavaa luoda joukkuehenkeä, kun pelaajia siirtyy suuntaan ja toiseen jatkuvalla syötöllä.

– Pitää paikkansa, että se on vaikeaa. Maajoukkueessa hyvän joukkuehengen luominen on paljon helpompaa. Chelseassa yritämme sitä, mutta aika ajoin monet pelaajat vaihtavat seuraa ja monet uudet pelaajat tulevat joukkueeseen.

LUE MYÖS