Newcastlen laitahyökkääjä Anthony Gordon sanoo pettyneensä peliaikaansa Englannin EM-kisajoukkueessa.

Gordon, 23, pelasi viime kaudella Valioliigassa 35 ottelua tehden niissä 15 maalia ja syöttäen 11. Hienosta kaudesta seurasi kutsu kisajoukkueeseen, mutta EM-turnauksessa hän ei saanut käytännössä lainkaan vastuuta.

Englanti eteni kisoissa aina finaaliin saakka, mutta Gordon pääsi pelaamaan ainoastaan lohkovaiheen päätösottelussa, 0-0-tasapelissä Sloveniaa vastaan. Kentälle hän pääsi vasta 89. minuutilla.

– Olin pettynyt, koska uskon itseeni niin paljon. Minusta tuntui, että olin pysäyttämätön, etenkin, kun olin pelannut sellaisen kauden, kommentoi Gordon ITV:lle.

– Minusta tuntui, että kukaan ei pystynyt puolustamaan minua vastaan, kukaan ei pärjännyt 90 minuuttia minua vastaan.

– Koin, että olin valmis tekemään ison vaikutuksen ihmisiin ja auttamaan maani pokaalin voittoon. Se, mitä kuvittelin ja se, mitä siitä tuli… Se oli pettymys.

Gordonin mukaan maajoukkueen silloinen päävalmentaja Gareth Southgate ei antanut selitystä hänen vähäisille minuuteilleen, eikä hänkään sitä vaatinut.

– [Hän ei sanonut] oikeastaan mitään. En oikeastaan kysynyt.

– En ole oikein sellainen tyyppi. Tykkään vain tehdä sitä, mitä minun on tehtävä.

Englannin väliaikaisvalmentaja Lee Carsley valitsi Gordonin mukaan tämän kuun Kansojen liigan otteluihin Irlantia ja Suomea vastaan.

LUE MYÖS