Jack Grealish on tyytyväinen paluusta Englannin maajoukkueeseen koettuaan yhden elämänsä ikävimmistä kesistä. Englannin EM-joukkueesta pudotettu Manchester Cityn tähti onnistui maalinteossa lauantain Kansojen liigan B-sarjan 2-0-voitossa Irlannin vieraana.

Grealish sai kutsun uuden väliaikaisen valmentajan Lee Carsleyn ensimmäiseen Englannin A-maajoukkueryhmään.

– Minun täytyy päästä pelaamaan säännöllisesti ja tehdä maaleja. Näin tein tänään. En ole vieläkään 100-prosenttisessa kunnossa. Olen kuitenkin pääsemässä sinne ja olen henkilökohtaisesti tyytyväinen, Grealish kommentoi ITV:lle.

– Menin fanipäädyn eteen ja kuulin heidät huutamassa nimeäni. Ei ole mitään parempaa kuin pelata Englannin maajoukkueessa. Jokainen sanoo samaa erityisesti tällaisissa otteluissa, joita koko maa seuraa.

– Viime kesä oli yksi elämäni surkeimmista, koska et pysty ennustamaan kaikkea mitä eteesi tulee. Se oli vaikeaa, mutta antoi minulle mahdollisuuden iskeä takaisin.

Irlantilaistaustainen Grealish sai kuulla myös buuauksia kotiyleisöltä. Laituri olisi voinut isovanhempiensa kautta myös Irlannin maajoukkuetta.

Englannin voittomaalin tehnyt keskikenttäpelaaja Declan Rice oli samassa tilanteessa.

– Minä ja Declan osasimme odottaa sitä. Meillä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Me nautimme molemmat peleistämme Irlannin kanssa. Minä ainakin tein niin. Minulla on paljon irlantilaisia suvussani. Minun puoleltani ei ole siis mitään pahaa verta, Grealish sanoi.

LUE MYÖS!