Matthijs de Ligt oli turhautunut virheestään Hollannin maajoukkuepaidassa lauantai-illan Kansojen liigan ottelussa kotona Bosniaa ja Hertzegovinaa vastaan. Manchester United -puolustaja ei säästellyt sanojaan omaa pelisuoritustaan arvioidessa.

Hollanti voitti ottelun 5-2-lukemin. De Ligtin Man United -seuratoveri Joshua Zirkzee viimeisteli ottelussa maalin ja syötti yhden.

De Ligtin virhe kuitenkin johti Ermedin Demirovicin 1-1-tasoitusmaaliin avauspuoliskolla.

– Te tiedätte, miltä minusta tuntuu. Me voitimme, mutta tässä on myös se henkilökohtainen puoli. Minun olisi pitänyt suoriutua paremmin heidän toisessa maalissaan ja tiedän sen, de Ligt harmitteli ottelun jälkeen lehdistölle.

– En tiedä mitä tapahtui. Minun olisi pitänyt purkaa pallo, mutta epäröin. Se on vain v**tumaista. Oliko tämä ottelu itselleni hukattu mahdollisuus? En tiedä.

Hollannin maajoukkueen päävalmentaja Ronald Koeman toivoo de Ligtin pääsevän nopeasti yli virheistään.

– Hän ymmärtää itse olleensa väärin sijoittunut. Näitä ei pitäisi tapahtua, mutta virheet ovat osa jalkapalloa. On epäreilua tehdä siitä liian suuri numero, Koeman kommentoi.

De Ligt siirtyi Manchesteriin kesän siirtoikkunassa Bayern Münchenista. Toppari on esiintynyt jokaisessa kolmessa valioliigaottelussa ja kerran avauksessa.

LUE MYÖS!