Arsenal-kapteeni Martin Ødegaard loukkaantui ikävästi Norjan maanantai-illan Kansojen liigan B-sarjan ottelussa Itävaltaa vastaan. Keskikenttäpelaaja satutti nilkkansa toisen puoliskon puolivälissä Christoph Baumgartnerin rikkeen seurauksena.

Norja voitti ottelun 2-1-lukemin Erling Haalandin ratkaisumaalilla.

Ødegaardin pelaaminen ensi sunnuntain Pohjois-Lontoon derbyssä Tottenhamia vastaan on epävarmaa. Arsenalilta puuttuu pelistä keskikentältään myös Brighton-ottelussa ulosajettu Declan Rice.

– Se vaikutti kivuliaalta pukukopissa. Me tiedämme nilkan vääntyneen. Jos onnea on mukana, se saattaa olla ok. Jos nivelsiteet eivät ole revenneet. Empä tiedä, soittaako Mikel Arteta minulle tänään kehuakseen, Norjan päävalmentaja Ståle Solbakken kommentoi paikalliselle TV2-kanavalle.

– Hänen nilkkansa vääntyi vähän. Katsomme sen ehkä vielä magneettikuvista. Jos olemme epävarmoja, nilkka kuvataan huomenna, Norjan maajoukkuelääkäri Ola Sand lisäsi.

Arsenalilla on edessään tiivis ottelukalenteri. Sunnuntain derbyn jälkeen vuorossa on Mestarien liigan avausottelu Atalantaa vastaan ja sunnuntaina 22. päivä syyskuuta luvassa on vierailu Etihadille Manchester Cityn luokse.

Muokattu 10.9 klo 11.50: Norjan maajoukkuelääkärin kommentteja korjattu.

LUE MYÖS!