Englanti nappasi syyskuun maajoukkueikkunan toisen voittonsa kaadettuaan tiistaina Suomen Nations Leaguessa.

Englanti voitti Suomen 2-0. Harry Kane viimeisteli ottelun molemmat maalit. Tiistainen kamppailu oli Kanelle maajoukkueuran sadas ottelu. Kane on tehnyt 68 maalia Englannin A-maajoukkueessa.

Englanti hallitsi Wembleyllä pelattua ottelua mielin määrin ja kykeni luomaan avausjaksolla muutaman maalipaikan, mutta Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky torjui hienosti isäntien yritykset.

Englanti meni menojaan toisella jaksolla. Hradecky jatkoi huippuotteitaan ja nappasi muutaman laadukkaan torjunnan, muttei onnistunut pysäyttämään Kanen voimakasta laukausta 57. minuutilla. Noin vartti ennen loppua Kane pääsi laukomaan boksin keskeltä pallon toistamiseen ohi Hradeckyn.

Englanti voitti viime viikonloppuna Irlannin 2-0, ja johtaa Nations Leaguen lohkoa puhtaalla pelillä. Huuhkajat isännöi Englantia Helsingissä lokakuussa.