Valioliigasta viime kaudella pudonnut Luton Town vahvistuu entisellä Chelsean hyökkääjällä Victor Mosesilla. 33-vuotias nigerialainen siirtyy Hattersiin vapailta markkinoilta.

Moses jätti Venäjällä Spartak Moskovan kesällä 2024. Hän siirtyi seuraan Chelseasta kesällä 2021 onnistuneen lainan jälkeen.

Moses voitti yhdeksän vuoden aikana Chelseassa Valioliigan, FA Cupin ja kahdesti Eurooppa-liigan. Laitahyökkääjä iski 128 otteluun 18 maalia lontoolaisseurassa.

Moses vietti Chelsea-vuosiensa aikana myös lainajaksoja Liverpoolissa ja Internazionalessa. Nigerialainen edusti myös Wigania Englannissa ennen kesän 2012 siirtoaan Bluesiin.

– Olemme neuvotelleet Victorin kanssa jo jonkin aikaa. Hän harjoitteli kanssamme viime viikolla ja pelasi 60 minuuttia suljettujen ovien takana. Teimme sitten päätöksen, koska uskomme hänen pystyvän auttamaan meitä, Lutonin päävalmentaja Rob Edwards kommentoi seuran tiedotteessa.

– Hän tarjoaa meille leveyttä ja monipuolisuutta. Hän pystyy pelata molemmilla laidoilla tai kymppipaikalla. Hän on pelannut useissa eri seuroissa erilaisissa rooleissa ja eri valmentajien alaisuudessa. Uskon hänen voivan tuoda meille hyvää kilpailua pelipaikoille.

– En halua antaa hänelle liikaa alkuun paineita. Hän ei tule avaamaan otteluja välittömästi. Hänen täytyy totuttautua pelitapaamme. Hän on kuitenkin kunnossa ja valmis astumaan sisään.

Luton Town FC

@LutonTown
Welcome to the Town, @VictorMoses! 🇳🇬

LUE MYÖS!