Englannin väliaikaisvalmentaja Lee Carsley sanoo, että Arsenalin puolustaja Ben White ei ole tällä hetkellä hänen suunnitelmissaan.

White, 26, ei ole esiintynyt Englannin paidassa sen jälkeen, kun hän lähti Qatarin MM-kisoista toissa vuonna ”henkilökohtaisten syiden” takia.

Lehtitietojen mukaan White loukkaantui, kun Englannin apuvalmentaja Steve Holland sanoi muiden pelaajien edessä, että Arsenal-puolustaja ei ole ”tarpeeksi kiinnostunut” jalkapallosta.

Carsleyn edeltäjä Gareth Southgate kiisti myöhemmin välirikon Whiten ja valmennuksen välillä. Viime keväänä Southgate kertoi Whiten pyytäneen, ettei häntä kutsuta Englannin maajoukkueeseen. Carsleyn mukaan tilanne ei ole muuttunut.

– En ole suunnitellut [puhuvani Whitelle], sanoi Carsley BBC:n mukaan.

– Me puhuimme tästä joukkuevalintojen yhteydessä. Jokaisella edustuskelpoisella pelaajalla on mahdollisuus päästä pelaamaan Englannin joukkueeseen. Tietääkseni hän pyysi, ettei häneen otettaisi yhteyttä. Jos asia muuttuu, se muuttuu.

– Mielestäni on tärkeää, että meillä on todellista kilpailua koko kentällä, ja mitä useammasta pelaajasta voimme valita, sitä parempi se on.

White on lukeutunut tälläkin kaudella Arsenalin luottopelaajiin. Englannin onneksi puolustuksen oikealle laidalle riittää tunkua.

Match of the Day

@BBCMOTD
Lee Carsley explains Ben White's continued omission from the England squad 🗣

#BBCFootball

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS