Bruno Fernandes on toiminut noin vuoden ajan Manchester Unitedin kapteenina.

Erik ten Hag otti kapteeninnauhan pois Harry Maguirelta viime kauden alussa ja nosti Fernandesin edustusjoukkueen kapteeniksi.

Pelaajaurallaan muun muassa maailmanmestaruuden, Euroopan mestaruuden ja Valioliigan voittanut ranskalaislegenda Emmanuel Petit kertoi Driven haastattelussa, ettei pidä Fernandesin käyttäytymisestä kapteeninnauha käsivarressaan. Petit’n mukaan Fernandes on kuin diiva.

– Bruno Fernandes on hyvä pelaaja, mutta mielestäni hän on kuin diiva. Hän käyttäytyy joskus diivan tavoin, eikä niin kuin kapteenin pitäisi käyttäytyä. Bruno kantaa kapteeninnauhaa, mutta totta puhuen jos olisin hänen joukkuetoveri ja näkisin, miten hän käyttäytyy kentällä jatkuvasti valittaen… et halua kapteenisi käyttäytyvän tuolla tavalla. Et halua nähdä sellaista joukkuetoveriltasi, etkä varsinkaan joukkueesi johtohahmolta.

Petit’n mielestä Kobbie Mainoo voi nousta tulevaisuudessa joukkueen kapteeniksi.

– Sitä on vaikea löytää, koska joukkueen selvästi paras pelaaja on kaikista nuorin, eli Kobbie Mainoo tai jopa Alejandro Garnacho. Mainoolla on potentiaalia kantaa kapteeninnauhaa, mutta hän on liian nuori siihen.

LUE MYÖS