Aston Villan maalivahti Emiliano Martínez uskoo, että hänen joukkuekaveristaan Jhon Duránista voi tulla yksi maailman parhaista hyökkääjistä.

Durán, 20, on ollut tällä kaudella ilmiliekeissä Valioliigassa, vaikka hän ei ole päässyt vielä kertakaan avauskokoonpanoon.

Kolumbialaiskärki on tullut jokaisessa neljässä ottelussa vaihdosta sisään ja iskenyt kolmessa niistä voittomaalin. Yksikään toinen vaihdosta tullut pelaaja ei ole koskaan ratkonut useampaa peliä Valioliiga-kauden aikana. Ja nyt mennään vasta neljättä kierrosta.

Lauantaina Durán täräytti yhden alkukauden komeimmista osumista, kun Villa nousi kahden maalin tappioasemasta 3-2-voittoon Evertonia vastaan.

Durán oli ehtinyt olla kentällä vain reilut viisi minuuttia, kun hän keksi tykittää pallon ylänurkkaan noin 30 metristä.

– Näin sen (vedon) takaa ja miten pallo liikkui, sitä ei olisi voinut pysäyttää mitenkään. Se oli mahtava osuma, hehkutti Martínez PLP:n haastattelussa.

– Olemme yrittäneet auttaa Duránia Valioliigassa, ja hänestä voi tulla todella iso uhka, jos hän pystyy säilyttämään tasaisuutensa. Hänestä voi tulla yksi maailman parhaista hyökkääjistä, mutta hänen on pidettävä jalkansa maassa ja paiskittava lujaa töitä.

– Hänellä on yksi Englannin parhaista hyökkääjistä (Ollie Watkins) edessään.

Aston Villa

@AVFCOfficial
The winner, in all its glory ⚡️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS