Southamptonin hyökkääjän Ben Brereton Díazin ura Valioliigassa on ollut toistaiseksi kaikkea muuta kuin menestyksekäs.

Brereton Díaz, 25, pelasi ensimmäiset ottelunsa Englannin pääsarjassa viime keväänä siirryttyään Villarrealista lainalle Sheffield Unitediin.

Blades putosi kauden päätteeksi Valioliigasta, eikä Chilen maajoukkuekärki päässyt kokemaan yhtään voittoa joukkueen mukana.

Täksi kaudeksi Brereton Díaz palasi Valioliigaan, kun Southampton hankki hänet Espanjasta 8.3 miljoonalla eurolla. Hän ei ole kuitenkaan vieläkään päässyt maistamaan voittoa, sillä sarjanousija on hävinnyt kaikki neljä peliään.

Kaikkiaan Brereton Díaz on pelannut Valioliigassa 18 ottelua, joista hän on hävinnyt 14 ja pelannut neljässä tasan. Tilastopalvelu Squawkan mukaan kukaan muu ei ole pelannut Valioliigassa yhtä monta ottelua voittamatta niistä yhtään.

Brereton Díaz on onnistunut Valioliigassa kuudesti maalinteossa, mutta tällä kaudella verkko ei ole vielä heilunut. Chileläishyökkääjän 11 viimeisintä sarjapeliä ovat päättyneet tappioon.

Squawka

@Squawka
Ben Brereton Diaz has set a new competition record for the most Premier League appearances without being on the winning side (18).

DLLDDLDLLLLLLLLLLL

He’s lost his last 11 in a row. 👀

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS