Marcus Rashford iski viime viikonloppuna maalin Southamptonin verkkoon.

Kyseessä oli Rashfordille ensimmäinen maali maaliskuun jälkeen. Hyökkääjä ehti pelata lähes puoli vuotta ilman maalia.

Rashford on saanut viime aikoina hyvin suorasanaista kritiikkiä peliesityksistään. Valioliigan kaikkien aikojen paras maalintekijä Alan Shearer otti kantaa Rashfordin saamaan kritiikkiin Match of the Dayn haastattelussa.

– Mielestäni hänen saama kritiikki ei ole ollut epäreilua. Rashford ei saa kritiikkiä pelatessaan niin kuin hän pelasi Southamptonia vastaan. Hän pelasi paljon paremmin kuin aiemmin. Tiedämme, miten itseluottamus toimii. Nyt hän sai maalinsa ja todennäköisesti näemme niitä lisää.

Shearer toivoo Rashfordin kykenevän pelaamaan tasaisemmin. Laatua riittää, mutta se pitäisi saada ulosmitattua useammin.

– Kyse on standardeista, jotka hän on itse asettanut. Muutama kausi sitten Rashford iski yli 30 maalia. Tiedämme hänen kykenevän siihen, mutta haluat nähdä sellaista suorittamista tasaisemmin. Siihen oli syynsä, miksei Rashfordia valittu Englannin maajoukkueeseen, mutta kun hän pelaa tällä tavalla, ei hän saa kritiikkiä. Toivottavasti näemme tätä useammin, koska hän kykenee siihen.

LUE MYÖS