Thomas Frank vahvistaa Yoane Wissan olevan muutaman kuukauden sivussa Brentfordin vahvuudesta. Hyökkääjä sai nilkkavamman lauantain valioliigaottelussa Manchester Cityä vastaan.

Wissa loukkaantui ottelun avauspuoliskolla Mateo Kovacicin taklauksen jälkeen. Brentfordilta on jo ennestään sivussa joukkueen runkopelaajia, kuten laitapuolustaja Aaron Hickey, keskikenttäpelaaja Mathias Jensen ja kesän hyökkääjähankinta Igor Thiago.

– Wissan kohdalla kyse ei ole valitettavasti hyvistä uutisista. Loukkaantuminen saattaa pitää hänet pari kuukautta sivussa, Frank kommentoi Brentfordin verkkosivuilla.

– Tämä on turhauttavaa. Meillä oli paljon loukkaantumisia viime kaudella. Toivottavasti en joutuisi puhumaan niistä liikaa tällä kaudella, mutta se on ehkä jo tapahtunut.

– Tämä on kuitenkin osa jalkapalloa ja meidän täytyy löytää ratkaisut.

Wissa on tehnyt neljään valioliigaotteluun kolme maalia tällä kaudella. Frank tunnustaa, että kongolaisen paikkaaminen tulee olemaan hankalaa.

– Se tulee jättämään suuren aukon. Kaikki sanovat meidän hankkineen Igor Thiagon Ivan Toneyn paikalle, mutta meillä oli edelleen Wissa. Igor Thiago hankittiin tuomaan joukkueeseen kilpailua.

– Wissalla oli hyvä kausi viime kaudella ja hän on aloittanut myös tämän kauden hyvin. Kolme maalia neljään peliin on todella hyvä lukema. Hän ollut meille tärkeä ja tulee jättämään suuren aukon tyhjäksi. Tulen kuitenkin löytämään ratkaisun.

Brentford matkustaa seuraavaksi Valioliigassa Tottenhamin vieraaksi tulevana lauantaina. The Bees on sarjataulukossa yhdeksäntenä voitettuaan neljästä ensimmäisestä ottelustaan kaksi.

LUE MYÖS!