Erik ten Hag haluaa Antonyn ansaitsevan peliaikansa Manchester Unitedissa. Brasilialaislaituri on pelannut tällä kaudella toistaiseksi vain yhdessä ottelussa.

Päävalmentaja ten Hag on suosinut kokoonpanossaan Antonyn, 24, sijaan nuoria Amad Dialloa, 22, ja Alejandro Garnanchoa, 20.

Antony pääsi pelaamaan Valioliigan toisella kierroksella Brightonia vastaan minuutin verran, mutta tämän jälkeen peliaikaa ei ole kertynyt.

– Antony on totta kai kärsimätön. Hän haluaa pelata ja taistelee sen puolesta. Amad ja Garna ovat olleet hyvin tehokkaita. Antonyn on ansaittava oikeus pelata harjoituksissa. Muut pärjäävät hyvin, joten hänen pitää pärjätä heitä paremmin, ten Hag kommentoi lehdistölle.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🇧🇷 Ten Hag: “Of course Antony is impatient, he wants to play and is fighting to play”.

“We have Amad and Garna who have been very effective, Rashford scoring at the weekend…”.

“Antony has to earn the right in training. The others are doing well so he has to get over them”.

Ten Hag uskoo Antonyn löytävän vielä iskukykynsä kauden edetessä.

– Antonyn on noustava takaisin ja häneltä löytyy kyvyt tehdä se. Jos hän tekee asiat oikein, hän pystyy kilpailemaan nuorten laituriemme kanssa, Man United -valmentaja lisäsi.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🇧🇷 Erik ten Hag: “Antony has to bounce back and he has the ability to do it”.

“If he is doing the right things he can make competition with the young talents we have”.

Antony siirtyi Manchesteriin Ajaxista kesällä 2022 95 miljoonalla eurolla. Brasilialainen on iskenyt 83 otteluun vain 11 maalia seurassa ja syöttänyt viisi.

LUE MYÖS!