Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoo, että keskikenttäpelaaja Martin Ødegaard joutuu olemaan ”jonkin aikaa” sivussa nilkkavamman takia.

Norjalaistähti loukkasi nilkan nivelsiteensä viime viikolla maaottelussa Itävaltaa vastaan ja oli siksi sivussa viime sunnuntain Pohjois-Lontoon derbystä Tottenhamia vastaan.

Artetan mukaan Tykkimiesten kapteeni on poissa joukkueen vahvuudesta myös lähiaikoina.

– Äskettäisessä tutkimuksessa selvisi, että hänellä on jonkin verran vaurioita yhdessä nilkan nivelsiteessä. Me tulemme kaipaamaan häntä. Se (vamma) on melko merkittävä, joten menetämme hänet joksikin aikaa. Toivottavasti emme kuukausiksi, sanoi Arteta Athleticin mukaan.

– Hän on kapteenimme. Hän on ollut yksi joukkueemme tärkeimmistä ja parhaista pelaajista. Identiteettimme on hyvin sidoksissa siihen, miten hän pelaa ja käyttäytyy.

Ødegaard, 25, oli ennen loukkaantumistaan Arsenalin avauskentällisessä jokaisessa tämän kauden ottelussa. Viime kaudella hän tehtaili 48 peliin 11 osumaa ja 11 maalisyöttöä.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Mikel Arteta has said that Arsenal captain Martin Odegaard will be out “for a while” after sustaining an ankle ligament injury.

Odegaard, 25, sustained the injury during Norway’s 2-1 win over Austria last week and missed his side’s north London derby victory over Tottenham last…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS