Evertonilla on yhä täysi luotto manageriinsa Sean Dycheen, kertoo Sky Sports.

Toffees on aloittanut kautensa Valioliigassa neljällä tappiolla, ja tiistaina se putosi liigacupista hävittyään Southamptonille rangaistuspotkukilpailussa. Kahdessa edellisessä sarjapelissään Everton on luisunut tappioon, vaikka se johti kumpaakin ottelua kahdella maalilla

Putoaminen liigacupista heikensi Dychen, 53, asemaa kannattajien silmissä, mutta seurajohto on suhtautunut tappioon ymmärtäväisesti. Moni Evertonin pelaajista oli sairauden takia sivussa tiistain pelistä, ja loukkaantumisten takia poissa olivat myös puolustajat Jarrad Branthwaite sekä Seamus Coleman.

Dyche siirtyi Evertonin peräsimeen tammikuussa 2023, ja hän on onnistunut pitämään seuran Valioliigassa vaikeista ajoista huolimatta. Viime kaudella joukkueelta vähennettiin kahdeksan pistettä taloussääntörikkomuksista, mutta Everton jätti putoamisviivan kauas taakseen.

Kirjoitushetkellä Toffees on Valioliigassa vihoviimeisenä, ja sen maaliero on yhdeksän pykälää pakkasen puolella. Seuraavassa ottelussaan Everton pelaa sarjanousija Leicesterin vieraana ensi lauantaina.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Everton are standing firm on Sean Dyche 👇

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS