Manchester Cityä syytetään Valioliigan taloudellisten sääntöjen rikkomisesta. 

Valioliiga syyttää Manchester Cityä peräti 115 rikkeestä. 

Tapauksen käsittely alkoi maanantaina. Manchester Cityä saattaa odottaa hyvin merkittävä pisterangaistus, joka voi jopa pudottaa seuran Valioliigasta. Manchester City on kiistänyt syytteet ja on englantilaismedian mukaan ilmoittanut pelaajilleen voittavansa oikeustaistelun.

La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas toivoo Manchester Cityn saavan asianmukaisen rangaistuksen. Tebasin mukaan Valioliiga ei saa antaa Manchester Citylle pienempää rangaistusta sen takia, että kyseessä on suuri ja valovoimainen seura Englannin kentillä.

– Valioliigan ei pitäisi murtua paineen edessä. Manchester City on vain yksi seura muiden joukossa. Kun johdat Valioliigan kaltaista yhdistystä, on sinun toimittava. Valioliigan ei pitäisi tehdä päätöksiä sen perusteella, ovatko seurat suuria, pieniä, tärkeitä tai ”ei-tärkeitä” seuroja.

– Manchester City on samalla tavalla osa sitä yhdistystä ja he ovat tehneet rikkeitä, joten heille pitäisi antaa sellainen rangaistus, jonka he ansaitsevat. Jos niin ei tapahdu, Valioliiga menettää auktoriteettinsa, Tebas totesi GiveMeSportille.

LUE MYÖS