Manchester City pelasi keskiviikkona kotikentällään 0-0-tasapelin Internazionalea vastaan Mestarien liigavaiheen avausottelussaan.

Joukkueet olivat viimeksi kohdanneet toisensa kesäkuussa 2023 Mestarien liigan finaalissa. Tuolloin City voitti 1-0 Rodrin osumalla, mutta keskiviikkona parempaa ei saatu selville.

Ottelu alkoi odotetunlaisesti, kun City otti avausjaksolla pallonhallinnan itselleen. Kummallekin oli taukoon mennessä kirjattu kymmenen maalintekoyritystä, mutta huippupaikat olivat vähissä.

Toisella puolikkaalla pelin hallinta siirtyi entistä selkeämmin kotijoukkueelle. Ottelun edetessä City pääsi lähemmäksi ja lähemmäksi Interin maalia, mutta verkko ei heilunut. İlkay Gündoğan pääsi viimeisillä minuuteilla puskemaan kahdesti lähietäisyydeltä, mutta ensimmäinen yritys päätyi maalivahdin syliin ja toinen riman yli.

Kummankin oli tyytyminen yhteen pisteeseen.

Seuraavassa Mestarien liigan ottelussaan Manchester City kohtaa 1. lokakuuta Slovan Bratislavan, joka hävisi keskiviikkona Celticin vieraana 1-5. Sitä ennen City kohtaa Arsenalin ja Newcastlen Valioliigassa sekä Watfordin liigacupissa.