Manchester United murskasi Barnsleyn Liigacupissa tiistai-iltana peräti 7-0.

Marcus Rashford iski kaksi maalia Barnsleyn verkkoon. Rashford teki viime viikonloppuna ensimmäisen maalinsa puoleen vuoteen onnistuttuaan maalinteossa Southamptonia vastaan.

Rashford on saanut kritiikkiä viimeisen puolen vuoden aikana, sillä peliesitykset ovat usein jättäneet toivomisen varaa.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag muistuttaa joukkueen tarvitsevan maalintekijöitä. Ten Hagin mukaan Rashford ei voi olla joukkueen ainoa maalintekijä.

– Maalit ei voi tulla ainoastaan Rashfordilta. Tarvitsemme enemmän maalintekijöitä, mutta tiedän ensimmäisen kauteni perusteella, että asiat helpottuvat, kun Rashford tekee paljon maaleja. On helpompi menestyä, kun joukkueessasi on varma maalintekijä. Maalit tekevät eron jalkapallossa. Voit tehdä paljon hyviä juttuja kentällä, mutta pelit ratkaistaan bokseissa.

Rashford on kamppaillut itseluottamusongelmien kanssa. Ten Hagin mielestä se on normaalia.

– Itseluottamus on iso asia. Se ei ole kaikki kaikessa, mutta luonnollisesti se on todella tärkeä asia. Rashford on iso pelaaja. Hän on tehnyt niin paljon maaleja ja on tämän hetkisestä joukkueesta eniten maaleja Manchester Unitedissa tehnyt pelaaja.

– Olet kuitenkin yhtä hyvä kuin viimeinen pelisi, joten sinun on jatkuvasti todistettava tasosi. Olen nähnyt maailman parhaiden pelaajien menettävän itseluottamuksensa, kun he eivät onnistu maalinteossa. Se tapahtuu kaikille.

LUE MYÖS