Mestarien liiga käynnistyi tiistaina. Liverpool kohtasi liigavaiheen avausottelussaan vieraskentällä AC Milanin. Arne Slotin miehistö voitti ottelun vakuuttavasti 3-1.

Liverpool hallitsi pelitapahtumia avausjaksolla, mutta AC Milan vastasi ottelun ensimmäisestä maalista. AC Milan siirtyi johtoon jo kolmannella minuutilla. Isännät pääsi nopeaan vastahyökkäykseen, ja pallon boksiin kuljettanut Christian Pulisic laukoi pelivälineen varmasti alakulmaan.

Liverpool nousi tasoihin 23. minuutilla. Trent Alexander-Arnold lähetti vapaapotkun boksiin ja Ibrahima Konaté puski pallon ohi AC Milanin maalia vartioineen Mike Maignanin. Liverpool osui toistamiseen viitisen minuuttia ennen taukoa. Virgil van Dijk puski kulmapotkun isäntien verkkoon. 1-2.

Liverpool oli AC Milanin niskan päällä myös toisella jaksolla, eikä päästänyt isäntiä parhaalle maalintekosektorille. Liverpool iski illan kolmannen täysosumansa nopean hyökkäyksen päätteeksi. Cody Gakpo lähetti pallon maalin edustalle ja Dominik Szoboszlai ohjasi sen tyylikkäästi maaliin.