James Garner on Manchester Unitedin kasvatti.

Garner ehti pelata seitsemän ottelua edustusjoukkueessa ennen kuin Manchester United myi hänet Evertoniin kymmenellä miljoonalla eurolla elokuussa 2022.

Keskikenttäpelaaja ei mahtunut Erik ten Hagin suunnitelmiin. Garner vietti yhden harjoituskauden ten Hagin alaisuudessa ja kertoi, millaisesta valmentajasta on kyse.

– ten Hag on helposti lähestyttävä kaveri, mutta hän on todella tiukka. Hän ei hyväksy keneltäkään sääntöjen rikkomista. Hän sanoo asiat niin, miten ne ovat ja antaa rangaistuksia sääntöjä rikkoneille ihmisille.

– Keskusteluni hänen kanssaan oli helppo. Kysyin ten Hagilta suoraan, olisinko osa joukkuetta ja näkisikö hän minulle roolia. Keskustelu ei mennyt niin kuin olisin toivonut ja päätin lähteä muualle. Olin pelannut juuri parhaan mahdollisen kauden, joten en halunnut istua viikosta toiseen penkillä.

Garner huomasi, ettei hänelle ole käyttöä Manchester Unitedissa. Garner on sittemmin noussut Evertonin luottopelaajaksi.

– Jalkapallossa sinulle ei luvata mitään, mutta siinä vaiheessa kun seura hankkii 3-4 uutta keskikenttäpelaajaa, ymmärrät paikkasi. Halusin tehdä päätöksen tulevaisuudestani mahdollisimman pian sen jälkeen, kun palasin Manchester Unitediin. Halusin etsiä peliaikaa muualta, Garner sanoi Mirrorille.

LUE MYÖS