Manchester Unitedin entinen puolustaja Phil Jones sanoi hämmästyneensä, kun erästä kannattajaa kävi sääliksi hänen uransa.

Jones, 32, oli aikanaan yksi ikäluokkansa suurimmista lupauksista Englannissa, mutta loukkaantumisista kärsinyt toppari lopetti uransa tänä vuonna.

Englannin entinen maajoukkuepuolustaja teki läpimurtonsa Blackburnissa ja edusti uransa viimeiset 12 vuotta Manchester Unitedia.

Hän pelasi Unitedin paidassa 229 ottelua, mutta kahden viime kauden aikana häntä ei nähty kentällä kertaakaan.

Kaikesta huolimatta Jones on erittäin ylpeä siitä, mitä hän saavutti jalkapalloilijana. Hän kertoi High Performance -podcastissa erään kannattajan kommentista, joka särähti hänen korvaansa.

– Yksi ihminen sanoi minulle: ”Sääli, miten urallesi kävi, Phil, mutta on ihana tavata sinut”.

– Sanoin: ”Mitä tarkoitat? Olen ollut Unitedissa 10 vuotta, voittanut Valioliigan, pelannut yli 200 ottelua Unitedissa, pelannut kaksissa MM-kisoissa, voittanut Eurooppa-liigan ja FA Cupin, ja sinä yrität sanoa minulle, että se oli sääli?”.

– Puolustin itseäni ja kunnioitin itseäni. Kerron teille, miten urani meni. Tietysti olisin halunnut pelata enemmän, mutta olen elänyt unelmaani. 99 prosenttia ihmisistä katkaisisi nyt oikean kätensä, jotta heidän lapsensa saisivat samanlaisen uran kuin minulla oli.

LUE MYÖS