Nottingham Forestin puheenjohtaja Evangelos Marinakis toivoo pystyvänsä laajentamaan tulevaisuudessa seuran kotistadionin City Groundin 50 000-paikkaiseksi. Forestilla on ollut jo suunnitelmissa laajentaa nykyinen 30 000 katsojan kapasiteettinsa 42 000:een.

Nottinghamissa ollaan kaavailtu BBC:n tietojen mukaan Peter Taylor -katsomon uudelleenrakennusta ja Bridgfordin katsomon laajennusta. Suunnitelmat olivat vaarantua neuvottelujen Nottinghamin kaupunginvaltuuston kanssa kaaduttua viime vuonna korkeiden vuokramaksujen vuoksi.

Sopimuksesta alueen myynnille Forestin omistukseen päätettiin heinäkuussa. Marinakis ei kuitenkaan halua rakentaa uutta stadionia.

– Me tarvitsemme suuremman stadionin. Meillä on paljon kannattajia ja kausikorteille pitkä jonotus. Olen varma, että 50 000 katsojan kapasiteetti tulisi täyteen seuraamaan joukkuettamme ja intohimoamme, Marinakis kommentoi BBC East Midlands Todaylle.

– Joukkue kuuluu tänne ja sen perinteet ovat täällä. Tämä on Nottinghamin kaupungille tärkeintä ja haluan viimeistellä siitä yhden Englannin parhaista stadioneista. Se on nyt päätavoitteeni.

LUE MYÖS!