West Hamin päävalmentaja Julen Lopetegui sanoo, että hän ymmärtää kannattajien turhautumisen lauantain tappiossa Chelseaa vastaan.

Hammers sortui kotikentällään vaisun esityksen päätteeksi 0-3-tappioon. Loppulukemat olivat taululla jo 47. minuutilla, eikä isäntien loppukiri ottanut tuulta alleen oikein missään vaiheessa.

– Tämä on todella turhauttava päivä, koska lähdimme isoin odotuksin peliin. Teimme valmistautumisen eteen paljon töitä. Minun on tarkasteltava ottelua uudestaan, mutta tämä oli heppoinen tapa hävitä Chelsean kaltaiselle joukkueelle, sanoi Lopetegui Athleticin mukaan.

– Me päästimme kaksi aikaista maalia ja meidän on pystyttävä parempaan. Emme pelanneet johdonmukaisesti, ja tällaisia vastustajia vastaan se kostautuu.

West Hamin kannattajat osoittivat loppuvihellyksen jälkeen mieltään buuaamalla kotijoukkueelle.

– Se on normaalia, koska me hävisimme. Heillä on oikeus valittaa ja me tiedämme sen. Ainoa ratkaisu on pelata paremmin, ja se lähtee minusta, sanoi espanjalaisluotsi.

Kesällä saapunut Lopetegui on ollut West Hamin peräsimessä kuudessa ottelussa, joista hän on voittanut kaksi ja hävinnyt kolme.

Hammers on viiden pelin jälkeen Valioliigassa 14. sijalla.

LUE MYÖS