Arsenalin manageri Mikel Arteta oli ylpeä pelaajistaan lontoolaisten pelattua sunnuntaina Manchester Cityn vieraana 2-2-tasapelin Valioliigassa.

Tykkimiehet joutui pelaamaan koko toisen jakson alivoimalla, kun Leandro Trossard sai ensimmäisen puolikkaan lopussa toisen keltaisen korttinsa.

Arsenal lähti tauolle 2-1-johdossa ja näytti jo sinnittelevän kuin ihmeen kaupalla voittoon. Maalintekoyritykset menivät toisella jaksolla Cityn hyväksi 28-1 ja David Rayalle kirjattiin kahdeksan torjuntaa.

Hallitseva mestari nousi kuitenkin John Stonesin maalilla tasoihin ajassa 90+8. Voitto olisi nostanut Arsenalin piikkipaikalle, mutta tasatuloksen myötä se on kaksi pistettä jäljessä sarjakärki Cityä.

– Olen niin ylpeä joukkueestani. Me pelasimme ottelun vaikeassa tilanteessa. Pelasimme maailman parasta joukkuetta vastaan, kommentoi Arteta BBC:lle.

– Se, mitä tapahtui 2-1-maalimme jälkeen on eri tarina, enkä halua kommentoida sitä (Trossardin punaista korttia).

– Se on tietysti jo ihme, että pelasimme 56 minuuttia Etihadilla kymmenellä miehellä. On uskomatonta, mitä olemme tehneet.

– On selvää, mitä tapahtui, kun he tekivät sen päätöksen (Trossardin ulosajosta), mutta se ei ansaitse kommenttiani. En halua pilata mitään muuta kentän ulkopuolella.

LUE MYÖS