Brighton ja Nottingham Forest pelasivat sunnuntaina Falmer Stadiumilla 2-2-tasapelin Valioliigan viidennellä kierroksella.

Forest siirtyi johtoon vajaan vartin kohdalla rangaistuspotkusta, joka vihellettiin Callum Hudson-Odoihin kohdistuneesta rikkeestä. Vetovastuun otti Chris Wood, joka laittoi pallon varmasti sisään.

Brighton tuli tasoihin 42. minuutilla, kun Jack Hinshelwood puski Jan Paul van Hecken keskityksen verkkoon.

Kotijoukkue osui avausjaksolla vielä kerran. Brighton sai vapaapotkun rangaistusalueen tuntumasta ja Danny Welbeck täräytti komean kudin takanurkkaan.

Pelikello näytti 70. minuuttia, kun Forest tuli tasoihin näyttävän kuvion päätteeksi. Pallo kulki hyvin pelaajalta toiselle, kunnes Jota Silva pääsi läpiajoon ja tarjoili lopuksi avopaikan Ramón Sosalle, joka viimeisteli lähietäisyydeltä.

Peliä oli jäljellä noin kymmenen minuuttia, kun Forest joutui alivoimalle. Aluksi tuomari näytti, että Morgan Gibbs-White osui puhtaasti palloon taklatessaan João Pedron maihin, mutta hetken pohdinnan jälkeen tuomio muuttui toiseksi keltaiseksi kortiksi ja siten kentältäpoistoksi.

Tilanteessa kävivät tunteet niin kuumana, että kummankin joukkueen päävalmentaja – Brightonin Fabian Hürzeler ja Forestin Nuno Espírito Santo – sai myös punaisen kortin.

Kummallakin joukkueella on viiden pelin jälkeen yhdeksän pistettä.

LUE MYÖS