Sean Dyche ei tunne tarvitsevansa onnea Evertonin kurssin kääntämiseen. Toffees nappasi lauantaina kauden ensimmäisen pisteensä 1-1-tasatuloksella Leicesterin vieraana.

Tasapelistä huolimatta Everton jahtaa edelleen kauden 2024-2025 avausvoittoaan viiden kierroksen jälkeen.

– Sitä ei voi tukeutua onneen. En usko hyvään tai huonoon tuuriin. Oma onni luodaan suunnittelulla, harjoittelemalla, ympäristöllä ja kulttuurilla, Dyche kommentoi lehdistölle.

– Jalkapallossa vain tapahtuu asioita. Sille ei ole syytä, miten ne tapahtuvat. Sitä täytyy päästä kauden aikana oikealle radalle. Tällä hetkellä minun ja tämän tilanteen ympärillä on paljon kysymysmerkkejä. Tärkeintä on saada voitto, että minä kestäisin tämän kauden loppuun.

Everton on Valioliigassa sijalla 19. Toffees on sarjataulukossa tasapisteissä myös vain yhden pisteen keränneiden Southamptonin ja Wolverhamptonin kanssa.

– En ole missään vaiheessa jättänyt huomioimatta sitä faktaa, että meidän täytyy voittaa ottelu. Me emme voittaneet tänään, mutta tämä on pieni askel. Esitys oli positiivinen. Tämä on pelaajille vaikeaa, mutta esityksessämme näkyi itseluottamusta ja uskoa, Dyche lisäsi.

LUE MYÖS!