Ben Chilwell on saamassa tiistaina kauden ensimmäisen mahdollisuutensa Chelsean kokoonpanossa. Vasen laitapuolustaja palaa kentälle Liigacupin kolmannen kierroksen ottelussa Barrow’ta vastaan.

Chilwell, 27, on pelannut edellisen kilpailullisen ottelunsa huhtikuun puolivälissä Evertonia vastaan. Englantilainen kärsi loukkaantumisista viime kauden aikana ja esiintyi vain 13 valioliigaottelussa.

Chelsean uusi päävalmentaja Enzo Maresca nosti Chilwellin takaisin Chelsean edustusjoukkueeseen, kun siirtoikkuna sulkeutui. Italialainen suunnitteli kesällä luopuvansa laitapuolustajasta.

Chilwellin lisäksi myös keskikenttäpelaaja Carney Chukwuemeka ja akatemiakaksikko Tyrique George ja Josh Acheampong ovat nousemassa Liigacupin kokoonpanoon.

– He tulevat olemaan mukana joukkueessa huomenna. Saa nähdä, aloittavatko jotkut heistä. Näemme kuitenkin heidät kaikki penkillä. Katsotaan pystynkö antamaan heille minuutteja, Maresca kommentoi BBC:n mukaan.

Chilwell siirtyi Chelseaan Leicesteristä 50 miljoonalla eurolla kesällä 2020. Laitapuolustaja on pelannut urallaan yhteensä 169 valioliigaottelua Lontoossa ja Leicesterissä.

Chelsea ja Kakkosliigaa pelaava Barrow kohtaavat toisensa Liigacupissa tiistaina Stamford Bridgellä kello 21:45 alkavassa ottelussa.

LUE MYÖS!