Liverpoolin laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold sanoo, että hänen halunsa voittaa pokaaleja on suurin tekijä hänen tulevaisuuttaan ratkaistaessa.

Alexander-Arnoldin, 25, diili kasvattajaseuransa kanssa päättyy tämän kauden jälkeen, mutta osapuolet neuvottelevat jatkosopimuksesta.

Englannin maajoukkuepelaajaa on viety huhuissa muun muassa Real Madridiin, joka voi tarjota hänelle esisopimusta tammikuussa, jos uutta diiliä ei ole solmittu siihen mennessä.

Alexander-Arnold sanoi lauantaina, ettei aio puida sopimusasioitaan julkisuudessa.

– Pokaalit ovat tärkein asia, jos totta puhutaan. Haluan voittaa pokaaleja. Olen pelaaja, joka on erittäin motivoitunut voittamaan asioita ja pelaamaan huipulla. Se on luultavasti tärkein tekijä kaikessa, sanoi Alexander-Arnold Athleticin mukaan.

– Olen ollut tässä seurassa nyt 20 vuotta. Olen tehnyt neljä tai viisi jatkosopimusta, eikä yhdestäkään niistä (neuvotteluista) ole tehty julkisia. Tästäkään ei tehdä.

Alexander-Arnoldilta kysyttiin, haluaako hän jatkaa uraansa Liverpoolissa. Hän ei halunnut kommentoida asioita nykyitä sopimuskauttaan pidemmälle.

– Haluan olla Liverpoolin pelaaja tällä kaudella, sen sanon.

LUE MYÖS