Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Bernardo Silva ei pitänyt siitä, miten Arsenal lähti Valioliigan sunnuntain kärkikamppailuun.

Arsenal pelasi Cityn vieraana 2-2-tasapelin uskomattoman puolustustaistelun päätteeksi.

Tykkimiehet lähti tauolle 2-1-johdossa, mutta joutui pelaamaan koko toisen puoliajan alivoimalla Leandro Trossardin otettua kaksi keltaista korttia.

Jälkimmäisellä jaksolla City piti palloa lähes 90-prosenttisesti ja maalintekoyritykset menivät kotijoukkueen hyväksi 28-1. Manchesteriläisten tasoitus syntyi ajassa 90+8, kun John Stones murjoi pallon sisään pelaajaröykkiön keskeltä.

Silvalta, 30, kysyttiin, miten Cityn ottelut Arsenalia vastaan eroavat peleistä Liverpoolia vastaan. Portugalilaistähti sanoi, että lontoolaiset eivät edes yrittäneet pelata omilla vahvuuksillaan.

– Mikä niiden ero on? En osaa sanoa. Ehkä se, että Liverpool on jo voittanut Valioliigan. Arsenal ei ole. Liverpool on voittanut Mestarien liigan. Arsenal ei ole, vastasi Silva TNT Sportsin haastattelussa.

– Liverpool on aina kohdannut meidät silmästä silmään ja yrittänyt voittaa pelejä, joten tästä näkökulmasta Arsenalia vastaan ei ole ollut samanlaisia pelejä kuin meillä oli ja on Liverpoolia vastaan.

Silva antoi myös kovaa palautetta Arsenalin maaleista ja ajanpeluusta sekä niihin liittyvästä tuomaritoiminnasta.

– Vain yksi joukkue tuli pelaamaan jalkapalloa. Toinen tuli valitettavasti pelaamaan sen rajoille, mitä oli mahdollista tehdä ja mitä tuomari salli.

– Me päästimme maalin, kun tuomari pyysi kapteenimme puhutteluun, eikä antanut hänen palata paikalleen [ennen kuin peli jatkui]. Toisessa maalissa nähtiin heidän tavallinen blockinsa maalivahtiamme vastaan, minkä tuomari salli. Ja sitten tuomari salli jatkuvan ajanpeluun.

– Asia, joka häiritsee minua eniten on se, että pidämme paljon kokouksia Englannin jalkapalloliiton kanssa kauden alussa. He sanovat meille, että he valvovat tällaisia tilanteita ja lopettavat ne, mutta loppujen lopuksi sillä ei ole mitään arvoa. He sanovat paljon, mutta mitään ei tapahdu.

LUE MYÖS